Kaapelinetsin

Kestävä, helppokäyttöinen C.SCOPE CXL3 varmoilla perusominaisuuksilla.

96,40 /pv

Hinta, alv 0 % (maksullisia vuokrapäiviä 7 päivää / viikko)

Tarjouslaskuri

Laske kokonaishinta ja pyydä edullista tarjousta vuokrakalustostasi

Tarkasta saatavuus toimipisteestä

Tekniset tiedot ja käyttöohjeet

C.SCOPE CXL3 mallissa on seuraavat hakutoiminnot:

  • R – paikannus (Radio). Tällä menetelmällä etsitään kohteita jotka heijastavat matalia signaaleja (15-20KHz). Näitä kohteita ovat esimerkiksi virralliset ja virrattomat sähkö- ja puhelinkaapelit sekä pitkät metalliputket. Kaapelit ja putket voidaan paikantaa aina 2 metriin saakka.
  • P – paikannus (Power). Virralliset kaapelit, 50KHz vaihtovirta. Virralliset kaapelit voidaan paikantaa aina 3 metriin saakka.
  • G -paikannus (Generator). Käyttämällä sekä lähetintä että vastaanotinta, voidaan suorittaa G- paikannus. Lähetin lähettää 33kHz signaalia. Lähettämällä 33kHz signaalia kohteeseen pystytään seuraamaan myös tietyä kohdetta huomattavasti tarkemmin kuin aikaisemmin mainituilla menetelmillä. Lisäksi lähettimen avulla löydetään virrattomat sähkökaapelit sekä muutkin pienemmät kaapelit. Lähettämällä haettavaan kohteeseen signaalia pystytään myös mittaamaan sen syvyys. Kaapelit ja putket voidaan paikantaa aina 3 metriin saakka.
  • CXL3 malli voidaan myös varustaa SGA lähettimellä.

Huom! Laitteen käyttö edellyttää käyttöopastuksen, jonka pääset katsomaan alla olevasta linkistä. Voit kysyä lisää myös lähimmältä toimipisteeltä.

Katso laitteen käyttöopastus tästä linkistä. 

You're viewing: Kaapelinetsin 96,40  /pv
Lisää ostoskoriin