Oikein suunniteltu lämmitysratkaisu on hellä budjetillesi

Meillä on sekä lämmityksen suunnittelun asiantuntemus että oikea kalusto. Käyttämällä apuna osaamistamme saat sopivan lämmitysratkaisun, joka on aina kokonaistaloudellisin.

Paras lämmitysratkaisu

Olemme rakentamisen ammattilaisia, joilla on vahva kokemus sopivimpien lämmitysjärjestelmien valinnasta.

Kun soitat meille, selvitämme aina tarpeesi sekä huomioimme rakennusprojektisi erityispiirteet. Tarjoamme tämän tiedon perusteella oikein mitoitettua ja kokonaisedullista ratkaisua.

Tekemällä hätäisen ratkaisun voi lämmityskalusto tai käytetty energia tulla tarpeettoman kalliiksi.

Lue miten voimme säästää kustannuksia jopa 53 %

Aikatauluja, jotka pitävät

Rakennuskohteen lämmittäminen on projekti, jossa aikataulun luotettavuus on tärkeä asia. Ajoitamme kaiken niin, että lämmitysjärjestelmä on käytössänne ja tarkastettuna sovittuna päivänä.

Luotettava puhelinpäivystys

Mieltä tilatun lämmitysjärjestelmän toimivuuteen voit luottaa. Päivystyksemme ratkaisee akuutit vikatilanteet sekä hoitaa suodattimien vaihdot ja sovittaessa huolehtii polttoaineen riittävyydestä.

Automaattihälytys

Jokaiseen lämmitysmuotoon on saatavissa hälytinlaitteisto, joka kertoo lämpötilan, polttoainesäiliön pinnankorkeuden tai vedenpaineen alentumisesta alle säädettyjen raja-arvojen tai sähkökatkoista. Hälytinlaitteiston voi ohjelmoida soittamaan joko työmaan henkilökunnalle tai suoraan meidän päivystykseemme.

Voinko auttaa?

Onko työmaallasi saatavilla kaukolämpö? Tarvitseeko kohteesi vain lyhytaikaista lämmitystä? Onko rakennuksen ulkovaippa jo eristetty? Teen sinulle tarjouksen kohteeseesi sopivan lämmitysratkaisun.

Tarjoamme lämmitystä perustuen sähköön, kaasuun, kaukolämpöön tai öljyyn. Tarjoamamme ratkaisu huomioi laitekustannusten lisäksi energian hinnan. Keskitymme siis kokonaiskustannuksiltaan kohteeseesi parhaiten sopivaan lämmitysratkaisuun.

Miko Karhunen

Palvelupäällikkö

050 592 7929
miko.karhunen@skanska.fi

Jätä minulle viesti