Vuokraa palvelut ja kalusto työmaallesi

Me todella tiedämme, mitä koneelta vaaditaan.

Arjessa testattua osaamista

Saamme jatkuvasti suoraa palautetta omilta työmailtamme, mikä auttaa meitä varmistamaan, että valikoimassamme on aina oikeat ja huippukuntoiset koneet. Vuokraamme kaikille rakentajille, emme vain Skanskan työmaille.

Turvallista rakentamista

Kaikki toimintamme perustuu arvoihimme: Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä, toimimme eettisesti ja avoimesti, olemme parempia yhdessä ja omistaudumme asiakkaille. Autamme asiakasta valitsemaan oikean laitteiston sekä ohjeistamme sen käytön ja tarvittavan suojavarustuksen. Huolehdimme siitä, että työt voidaan tehdä turvallisesti laadukkaalla kalustolla.

Kaikki porakoneesta nosturiin

Laaja valikoimamme tarjoaa ratkaisut kaikkeen olosuhdehallintaan. Vuokrattu kone on oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja pois tieltä silloin, kun sitä ei tarvita. Eikä huollosta ja säilytyksestä tarvitse kantaa huolta!

Hyvin perustettu on puoliksi rakennettu

Nojaamme vanhaan viisauteen: hyvällä suunnittelulla säästää aikaa. Suunnitelmallisuus minimoi riskit ja parantaa kustannustehokkuutta. Olemme usein työmaalla ensimmäisenä ja viimeisenä; mukana suunnittelussa, asennuksissa ja ylläpidossa.

Pelivaraa ilman hintapeliä

Hinnoilla kikkailu ei kuulu tapoihimme. Sen sijaan tarjoamme joustavaa palvelua. Hinnoittelumme on läpinäkyvää ja selkeää silloinkin kun vuorokausi venyy yli 24 tuntiin. Meiltä vuokraat helposti ja voit luottaa projektinkestäviin hintoihin.

Hyvä kiertoon

Kaikkea ei kannata ostaa omaksi. Laadukas vuokrattu rakennuskalusto on sijoitus työturvallisuuteen ja ympäristön hyvinvointiin. Vuokraamalla säästät energiaa ja rahaa.