Pölynhallinta vähentää turhaa siivoamista

Nykyaikainen pölynhallinta toteutetaan suunnitellusti ennakoiden.

poly-ja-osastointi_4

Osastoinnilla estetään pölyn leviäminen

Osastoinnin avulla työpölynleviäminen estetään toisiin tiloihin, joten jälkeenpäin tapahtuvan pölynpoiston tarve vänenee tai poistuu kokonaan. Osastointi kannattaa rakentaa mahdollisuuksien mukaan niin, että porrashuone toimii pölylukkona, näin pöly ei pääse leviämään huoneistosta toiseen. Kokonaisvaltainen osastointiratkaisu säätää myös energiaa.

keskuspm_3

Keskuspölynimurijärjestelmä nopeuttaa siivoamista

Keskuspölynimurijärjestelmä nopeuttaa siivoamista. Parhaimmillaan keskuspölynimujärjestelmä on silloin, kun imurin runkolinja saadaan asennetuksi talossa keskeiselle paikalle, jolloin yhdellä imurilla on mahdollista hoitaa jopa koko talon imurointi. Itse imuriyksikkö sijaitsee alimmaisessa kerroksessa.

  • Pölypusseja ei tarvitse kantaa kerroksista pois vaan jäte on valmiiksi alakerrassa.
  • Keskuspölynimuria käyttämällä melutaso kerroksessa putoaa merkittävästi.
  • Oikein mitoitettu imujärjestelmä poistaa yksittäisen imuritarpeen kokonaan.

Imureiden teho mitoitetaan käytettävien kerrosten mukaan. Yhdellä imurilla on mahdollista hoitaa jopa 10 kerroksen imutarve.

Voinko auttaa?

Pölynhallinta ja siihen liittyvät ratkaisut ovat hyödyllisiä ja joissain kohteissa jopa välttämättömiä. Ota minuun yhteyttä ja kerro minkä tyyppinen rakennuskohteesi on. Pystyn nopeasti ehdottamaan sinulle ratkaisumalleja ja kertomaan mitä työmaasi hyötyy paremmasta pölynhallinnasta.

Miko Karhunen

Palvelupäällikkö

050 592 7929
miko.karhunen@skanska.fi

Jätä minulle viesti