Luotettavaa ja huollettua kalustoa asiantuntevasta ja kattavasta toimipisteverkostosta

Skanska Rentalin kalustovalikoima on yksi Suomen kattavimpia. Tarjoamme laajan valikoiman rakennuskoneita rakennusliikkeiden ja teollisuuden lisäksi myös yksityisille vuokraajille aina torninostureista porakoneisiin. Kalustomme koostuu alan tunnetuimpien merkkien laitteista, ja ne ovat nykyaikaisia, hyvin huollettuja ja luotettavia – eli kaikkea sitä, mitä asiakkaamme arvostavat.

Kalustohankinnoista vastaavan talouspäällikkö Marko Alasalmen mukaan tuoteryhmittäisten huolto- ja tarkastuslistojen läpikäyminen turvaa laitteiden toimivuuden.

”Osaavat ammattilaisemme huoltavat kaiken torninostureista pienkalustoon. Asiantuntijamme varmistavat, että kalusto toimii juuri siinä tarkoituksessa mihin se on hankittu. Urakoitsijat arvostavat työn keskeytyksetöntä etenemistä, sillä ylimääräiset katkot vaikuttavat nopeasti myös muihin työvaiheisiin”, Alasalmi korostaa.

Nykyaikainen kalusto säästää energiaa ja päästöjä

Kalustoamme huolletaan ja uusitaan säännöllisesti. Nykyaikainen kalusto merkitsee muutakin kuin luotettavuutta. Esimerkiksi vasta hankittujen nostimien täyssähköisissä versioissa kehittynyt teknologia tarkoittaa myös pienempiä päästöjä, ja ne täyttävät päästömääräykset pitkälle tulevaisuuteen.

”Viimeisimmillä akkukäyttöisillä nostimilla on yhtä hyvä nostokyky kuin polttomoottorikäyttöisillä. Melutaso on alhainen ja akku riittää koko päiväksi. Myös turvallisuus paranee ja riskit vähenevät, mitä uudempia nostimet ovat”, Alasalmi vakuuttaa. ”Myös telinekalustomme on uusittu muutaman vuoden sisällä.”

Osaava henkilöstö auttaa kaluston mitoituksessa

Kattavan kalustovalikoimamme lisäksi asiakkaat saavat käyttöönsä laajan osaamisemme. Aluemyyjät, toimipisteiden esimiehet, työnjohtajat ja tuoteryhmäpäälliköt pystyvät tarjoamaan asiantuntevaa palvelua. Tuoteryhmäpäälliköt antavat teknistä suunnitteluapua esimerkiksi sopivan torninosturin vuokraamiseksi, jolloin asiakas saa tarpeeseen mitoitetun tuotteen juuri haluttuun tarkoitukseen.

”Tarjoamme suunnitteluratkaisuja laitevuokrauksen rinnalla esimerkiksi, kun vuokraamme vesi-ilmalämpöpumppuja, työmaavalaistusta tai työmaatiloja. Rakennuttajalle tai tilaajalle asiantuntemuksemme voi merkitä juuri oikein mitoitettuja ratkaisuja ja säästää esimerkiksi energiaa”, Alasalmi lisää.

”Myös hinnoittelumme on saanut kiitosta. Sopimukset ovat yksinkertaisia, ja niistä selviää helposti, mikä on todellinen kustannus.”

Valtakunnallinen kattavuus Vantaalta Ouluun

Valtakunnallinen vuokrausverkostomme käsittää 13 toimipistettä eri kasvukeskuksissa Vantaalta Ouluun saakka. Pääkaupunkiseudun viisi toimipaikkaa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla (2) ja Nurmijärvellä kykenevät palvelemaan erinomaisesti myös asiakkaitamme, joilla on useita työkohteita Etelä-Suomessa.

”Jokaisesta toimipisteestä saa asiantuntevaa palvelua ja pääkaupunkiseudulla kaluston voi palauttaa mihin tahansa toimipisteeseen. Yhdessä kattavan verkoston, monipuolisen ja laajan kalustovalikoiman kanssa olemme varteenotettava vaihtoehto kalustovuokrauksessa.”