Enemmän kuin rautaa: Rentalilta palvelut työmaan kaikkiin tarpeisiin

Me Rentalilla emme vuokraa vain kovaa rautaa. Olemme konevuokraukseen erikoistuneita rakentamisen ammattilaisia – ja rakentajia itsekin.

 

Tehtävämme on varmistaa, että työnteko projektillasi on tehokasta, turvallista ja ympäristöviisasta alusta loppuun saakka. ”Asiakkaan ei itse tarvitse olla spesialisti, vaan me ratkaisemme haasteet. Meille hyvä palvelu on konkreettisia tekoja, joista on asiakkaille välitön hyöty”, kertoo palvelupäällikkömme Miko Karhunen.

Rakennusautomaation ja vihreiden ratkaisuiden edelläkävijöitä

Tiedämme, kuinka olennaista luotettavien yhteistyökumppaneiden valinta on laadukkaan tuloksen valmistumisessa sovitussa aikataulussa. Osana Skanskaa olemme yhtä lailla rakentamisen, rakennusautomaation kuin koneistuksen asiantuntijoita. Asiantuntijamme helpottavat hankkeen hankinnoista vastaavan työtä paitsi jämptillä hinnoittelulla, aikataulutuksella ja laskutuksella, myös tekemällä työmaalla vertailuja, suunnitelmia ja laskelmia.

”Meidän on helppo mennä rakentajien kanssa jutulle, koska ymmärrämme, mikä on asiakkaalle kussakin tilanteessa parasta. Vihreissä ratkaisuissa olemme aidosti edelläkävijöitä, joten meiltä saa taatusti päivitettyä osaamista ja uusimmat ratkaisut”, Miko toteaa.

Palvelumme kattavat laajan valikoiman ratkaisuja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisten rakennushankkeiden vaativiinkin tarpeisiin.
Meiltä löydät:

 

 1. Telineet, nosturit, hissit ja henkilönostimet
  Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia nostin- ja telineratkaisuja turvalliseen ja tehokkaaseen työskentelyyn niin maan kamaralla kuin korkeuksissa.
 2. Työmaatilat
  Laadukkaat, viihtyisät ja testatusti toimivat työmaatilamme tarjoavat työmaaporukalle lämpimät, ilmastoidut ja siistit toimisto-, palaveri- ja taukotilat.
 3. Timanttiporaukset
  Timanttiporauspalvelumme kattaa itse porauksen tai sahauksen toteutuksen sekä pölynhallinnan suunnittelun, kalustovuokran ja ammattitaitoisen tekijän.
 4. Sähköistys
  Huolehdimme työmaan sähköistyksestä kokonaisvaltaisena palveluna suunnittelusta asennukseen energiatehokkailla ratkaisuilla – tarvittaessa kiireellisissäkin tapauksissa.
 5. Työmaalämmitys
  Meiltä saat lämpöpumput ja muut työmaan energiatehokkaat ratkaisut, joilla työmaa pysyy lämpimänä ja toimintakunnossa vuoden kylmimpinäkin kuukausina
 6. Pölynhallinta
  Pölynhallintaratkaisumme edistävät terveellistä ja turvallista työntekoa työvaiheesta toiseen.
 7. Digitaaliset palvelut työmaan valvontaan ja hallintaan
  Työmaan reaaliaikainen valvonta ja hallinta laajalla skaalalla digiratkaisuita kuten kulunvalvonta, älylukitus ja 360-kuvauspalvelu.
 8. Ympäristöviisaus ja olosuhdehallinta
  Konsultoimme olosuhdehallinnassa ja teemme työturvallisuus- ja laatusuunnitelmia sekä itselleluovutuksia. Meiltä saat energiatehokkaat ratkaisut aurinkopaneeleista ja lämpöpumpuista akkukeskuksiin, varavirtalähteisiin ja sähköllä tai uusiutuvalla polttoaineella pelittäviin koneisiin.

 

Ota yhteyttä lähimpään toimipisteeseen, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

 

Lisätietoja: Miko Karhunen, palvelupäällikkö | miko.karhunen@skanska.fi | 050 592 7929