Siirrettävä ilma-vesilämpöpumppu väliaikaiseen lämmitystarpeeseen

Skanska Rental on työmaanaikaisen olosuhdehallinnan suunnannäyttäjä laadukkailla ja energiatehokkailla ratkaisuillaan ja palveluillaan Meiltä nyt myös siirrettävät ilmavesilämpöpumput ainoana konevuokraamona Suomessa. 

Ilma-vesilämpöpumpun käyttökohteet ovat laajat, ja niitä voidaankin käyttää uudis- ja korjausrakentamissa sekä talonyhtiöiden energiaremontissa. Ilma-vesilämpöpumput hyödyntävät energiatehokkaasti ilman ja veden lauhdutusprosessia, ja sen voi liittää joko rakennuksen lopulliseen vesikiertolämmitykseen tai väliaikaisiin lämmityspuhaltimiin. Ilma-vesilämpöpumpun käyttökokemukset ovat olleet todella hyviä ja sen etuja perinteisiin lämmitystapoihin ovat muun muassa: 

  • Energiatehokkuus
  • Ympäristöystävällisyys
  • Taloudellisuus
  • Helppokäyttöisyys
  • Huollettavuus
  • Monipuolisuus

 

Skanska Rentalin ammattilaiset hoitavat sekä lämpöpumppuyksikön asennuksen että ylläpidon. Etäseurannan avulla voidaan seurata energiankulutusta ja säätää järjestelmää tarpeen mukaan”, kertoo tuoteryhmävastaavamme Joel Nuurtila. Meiltä asiakas saa aina tarvittavat laskelmat lämmitystehon tarpeesta sekä vertailun eri lämmitysvaihtoehtojen välillä.  Olosuhdehallinnan avaimet käteen palvelumme sisältävät kaiken suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon – kokonaispalveluna

Kustannustehokas ratkaisu lunastaa asiakkaan odotukset

Taloudellisuutensa ja helppokäyttöisyytensä ohella ilma-vesilämpöpumppu minimoi hiilidioksidipäästöjä fossiilisiin energianlähteisiin verrattuna. Ennen kaikkea yksikkö on vaivaton ratkaisu erityisesti sisätyövaiheen lämmitykseen.
Rakennusliike Marvean työmaapäällikkö Tommi Humala oli erittäin tyytyväinen uuteen ratkaisuun, jota he ovat käyttäneet menestyksekkäästi jo kahdella kerrostalotyömaalla.

Siirrettävä ilma-vesilämpöpumppu säästi rahaa ja energiaa, eikä se vaatinut meiltä ylimääräistä tekemistä. Ratkaisu lunasti kaikki lupaukset”, Humala toteaa.

Lue lisää siirrettävästä ilma-vesilämpöpumppuyksiköstä

Lue asiakaskokemus siirrettävästä ilma-vesilämpöpumppuyksiköstä. 

 

Lisätietoja:

Joel Nuurtila, Olosuhdehallinnan tuoteryhmävastaava | joel.nuurtila@skanska.fi | 0400 757 257