Asiakastarina H-Point Harri Koivulahti

”Pakko on ollut suositella!”

H-Point tekee maanrakennus- ja erikoistöitä pääkaupunkiseudulla sekä toimii Molok-syväkeräyksen virallisena huoltoliikkeenä. Tuorein meriitti on autokorjaamolaajennus. Aiheeseen oli tiettyä lukkarin­rakkautta, sillä yrittäjä Harri Koivulahti toimi toistakymmentä vuotta autoalalla ennen kuin takaraivossa kytenyt ajatus omasta yrityksestä otti tulta ja mies aloitti oman liiketoiminnan nelisen vuotta sitten.

Kerran kirkkonummelainen Koivulahti kurvaili Hyttipojankujalla ja huomasi mainokset avattavasta konevuokraamosta. Iso projekti oli alkamassa, kokemukset kilpailijoista eivät lämmittäneet mieltä ja niinpä hän ajoi pihaan. ”Ensikohtaaminen oli tosi kiva. Avosylin otettiin vastaan, tarjottiin kahvit ja esiteltiin valikoima. Sen jälkeen en ole käyttänyt muita, ei ole tullut tarvetta”, hehkuttaa Harri.

Maanrakennuspuolelle H-Point tarvitsee usein maantiivistäjiä, korjaamolaajennuksessa saksinostin oli vuokralla monta kuukautta. Piikkaus- ja betonisahoja tarvitaan toistuvasti. ”Projektikohtaista laitetta ei kannata hankkia, itselleni se on jo säilytysongelma”, on yksi perustelu vuokrakalustolle. ”Lisäksi Skanska Kone­vuokrauksen laitteisto on aina uutta ja toimivaa, mikä on pienyrittäjälle elintärkeää. Monta kertaa kone tarvitaan viikonloppuna enkä silloin voi ruveta soittelemaan huollon perään.”
Konekannan lisäksi Koivulahti kehuu kilpailukykyisiä hintoja.

H-Point käyttää enenevässä määrin alihankkijoita, pienyrittäjiä hekin. Koivulahden kavereille onkin avattu jo laskutussopimuksia.
”Pakko on ollut suositella!”

 

Voisimmeko auttaa sinua?

Tavoitteenamme on tarjota erinomaista palvelua ja juuri sopivaa kalustoa sinulle. Jätä tähän yhteystietosi, jutellaan miten me voisimme toimittaa projektillesi kalustoa ja helpottaa toimintaasi.

Jätä viesti