Skanska Konevuokraus on nyt Skanska Rental

Skanska Konevuokrauksen uusi nimi on Skanska Rental.

Nimenmuutoksen lisäksi myös yritysilme uudistuu. Uusi ilme näkyy digitaalisten kanavien lisäksi ajan myötä myös toimipisteissä ja vuokrattavassa kalustossa. Skanska Rental -nimi on ollut käytössä Skanska Ruotsissa jo pitkään, ja muutoksen myötä yhteinen näkyvyys vahvistuu.

Nimen vaihdolla ei ole vaikutuksia operatiiviseen toimintaamme tai palveluihimme. Skanska Rentalilla on edelleen töissä kaikki tutut konevuokrauksen ammattilaiset, tutuilla toimipisteillämme.

”Uusi ilme näkyy yhtenäisenä Suomessa ja Ruotsissa. Samalla kehitämme palveluamme ja tuotevalikoimaamme edelleen. Tavoitteenamme on olla parhaasta palvelusta tunnettu konevuokraamo, joka löytää asiakkaillemme aina sopivimmat ratkaisut”, kertoo toimitusjohtaja Tommi Lyytinen Skanska Rentalista.

Skanska Rentalilla on 13 toimipistettä ympäri Suomen. Uusin toimipisteemme avattiin kesällä 2022 Vantaan Petikkoon. Tarjoamme monipuolisesti kalustoa ja työvälineitä erikokoisille työmaille, ja asiantuntijamme ovat käytettävissäsi suunnittelusta toteutukseen saakka.

Lisätietoja:

Skanska Rental, toimitusjohtaja Tommi Lyytinen, puh. 040 527 4024, tommi.lyytinen[at]skanska.fi