Konevuokraamo työmaallesi?

Tiesitkö, että työmaalle on mahdollista perustaa ihan oma konevuokraamo! Tämä on varsin käytännöllistä silloin, kun työmaa on iso, pitkään kestävä ja siellä on monta toimijaa. Rakentajat saavat keskittyä rakentamiseen, kun esim. suojalasit, lämmityslaite tai uusi poranterä katkenneen tilalle löytyy läheltä. Työmaalle räätälöity konevuokraamo seuraa työmaan etenemistä ja varustautuu etunojassa tarpeisiin.

Skanska Konevuokraamolla on kokemusta työmaalle toimitetuista palvelupisteistä. Tällä hetkellä pyöritämme vuokraamoa Kainuun sairaalan työmaalla Kajaanissa sekä Olympiastadionilla keskellä Helsinkiä. Stadikka on kohteena haastava, sillä rakentaminen etenee Museoviraston valvonnassa. Myös suuruusluokaltaan stadikka on ainutlaatuinen: suurin Skanskan Suomessa koskaan toteuttama talonrakennusurakka, jossa Skanska on yksin päätoteuttajana. Olemme toteuttaneet työmaan sähköistyksen suunnittelusta asennukseen. Kaapelia kulkee kilometrikaupalla. Työmaatilojakin on tuhdisti. Satakunta työmaatilaelementtiä ryhmittyy kolmikerroksisiin riveihin, joiden lisäksi on vielä kymmeniä varastokontteja ja työmaaruokalakokonaisuus. Stadikalla ahertaa lähes 400 työntekijää, jotka edustavat paria kymmentä eri kansallisuutta. ”Melko usein kommunikoidaan käsillä ja ajatuksiakin tässä on oppinut lukemaan”, nauraa palvelupisteen toimistonhoitaja Joona Pojanluoma kansainvälistä työympäristöään.

Jos olet kiinnostunut työmaakohtaisesta palvelupisteestä, ota yhteyttä lähimpään toimipisteeseemme!

 

Voisimmeko auttaa sinua?

Tavoitteenamme on tarjota erinomaista palvelua ja juuri sopivaa kalustoa sinulle. Jätä tähän yhteystietosi, jutellaan miten me voisimme toimittaa projektillesi kalustoa ja helpottaa toimintaasi.

Jätä viesti