Laajennamme palvelutarjontaamme timanttiporaus ja -sahauspalveluihin

Skanska Konevuokraus on rakentamisen ammattilaisten oma vuokrauspalvelu ja kokonaisvaltaisten kalustoratkaisuiden tarjoaja kautta maan. Syyskuusta 2022 alkaen Konevuokraukselta saa myös laadukkaat ja luotettavat timanttiporaus ja -sahauspalvelut kaikille pääkaupunkiseudun työmaille.

Kun betonielementit- ja seinät, kivi, kallio ja asfaltti kaipaavat läpivientejä ja siistejä leikkuujälkiä, timanttiporaus ja -sahaus on ylivoimainen menetelmä turvalliseen ja laadukkaaseen työstöön.

”Meiltä saa aina kilpailukykyisen hinnan ja korkealaatuisen toteutuksen, ja nyt myös markkinoiden parasta timanttiporauskalustoa käyttävät, kokeneet ammattilaiset. Palvelulla halutaan vastata ammattitaitoisen timanttiporauksen kasvavaan kysyntään”, kertoo Skanska Konevuokrauksen työnjohtaja Ricky Hellgren.

Timanttiporausta käytetään tyypillisesti erilaisten läpivientien, reikien ja syvennysten tekoon ja muokkaukseen lattioissa, seinissä ja katoissa. Sahausta taas tarvitaan esimerkiksi elementtien jälkikorjaukseen ja siistimiseen. Kuivaporaus ja -sahaus ovat parhaat menetelmät kovien materiaalien työstöön ahtaissakin paikoissa silloin, kun vettä ei voida käyttää.

Märkä- ja kuivasahaus ja -poraus soveltuvat hyvin sekä uudis- että korjausrakentamiseen, sillä ne mahdollistavat kiviainesten työstön nopeasti, mahdollisimman pölyttömästi ja siististi ilman käynnissä olevien työvaiheiden keskeyttämistä tai runkomelua.

Vaativatkin timanttityöt asiakkaan toiveiden mukaan

Timanttikaluston operointi vaatii kovaa ammattitaitoa. Siksi palvelu kattaa toteutuksen ja pölynhallinnan suunnittelun, kalustovuokran sekä ammattitaitoisen tekijän. Sovittaessa hoidetaan myös suojaukset ja jälkisiivoukset.

”Toimimme Skanskan arvojen mukaisesti avoimesti ja ihmisistä ja ympäristöstä välittäen. Kun työstä on sovittu, meidän tehtävämme on pitää luvatusti kiinni ja hoitaa homma siististi, turvallisesti ja aikataulussa pakettiin.”

Pienemmät työt hoituvat hinnaston mukaan, suuremmat kokonaisuudet suunnitellaan paikan päällä työmaalla ja asiakasta kuunnellen. Timanttisahaus ja -porauspalvelu käynnistetään ensin pääkaupunkiseudulla ja sen suunnitellaan laajentuvan myös muualle Suomeen.

”Sen mitä asiakas toivoo ja tilaa, se pyritään aina toteuttamaan. Asiakas voi luottaa siihen, että käytössä oleva kalusto on parasta rautaa mitä markkinoilta saa. Yhdessä olemme parempia ja siksi mahdollisimman fiksu toteutuskin suunnitellaan aina yhdessä tuumin”, Hellgren toteaa.

Kysy lisää timanttipalveluista, Ricky Hellgren, ricky.hellgren@skanska.fi 050 563 063