Aurinkopaneelit tuottavat energiaa työmaan käyttöön Tampereella 

Meillä on tavoitteena auttaa työmaita minimoimaan energiakulutustaan ja hiilidioksidipäästöjään tehostamalla työmaan lämmitys- ja sähköenergian käyttöä. Pyrimmekin jatkuvasti kehittämään työmaille ratkaisuja, joilla lisätään uusiutuvan energian paikallista tuotantoa, kuten hyödyntämällä lämmityksessä aurinkopaneeleita työmaatilojen katoilla.  

Asennamme aurinkopaneelijärjestelmän työmaatilojen katolle työmaatilojen asentamisen yhteydessä, eikä se vaadi työmaalta lisätoimenpiteitä. Aurinkopaneelijärjestelmä on mahdollista asentaa työmaatiloihin myös myöhemmässä vaiheessa, mutta suosittelemme sen asentamista mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta paneelit saadaan tuottamaan energiaa mahdollisimman kauan.  

Tampereella Skanska Kotien Ellenin työmaalla aurinkopaneeleilla kerätty sähkö tuo työmaalle jopa 9600 kWh energian säästön. Aurinkopaneelien vuokraaminen, uusien ostamisen sijaan, pienentää jo itsessään työmaan hiilijalanjälkeä, sillä vuokratut aurinkopaneelit siirretään työmaan päättymisen jälkeen seuraavalle työmaalle, eikä paneelien valmistumisesta aiheutuvaa hiilijalanjälkeä tuoteta näin ollen uudelleen.   

Skanska Kotien Ellenin työmaan vastaava mestari Pekka Fred on erittäin tyytyväinen asennettuihin aurinkopaneeleihin ja niiden tuomaan sähköntuotantoon työmaatilojen lämmityksessä. ”Kun yhdellä puhelinsoitolla saa työmaalle toimivan aurinkopaneelijärjestelmän ei voi, kun olla tyytyväinen”, Pekka kiittelee Rentalin toimintaa. 

Meidän henkilökuntamme auttaa oikeanlaisen työmaatilasuunnitelman tekemisessä ja kartoittaa samalla työmaalle sopivan aurinkopaneelijärjestelmän. Työmaatilojen lämmitykseen on kauttamme saatavilla myös lämmityksenohjausjärjestelmä, jolla voidaan säätää lämmityksen tehoa ja estää työmaatilojen hukkalämmittäminen silloin, kun työmaatilat ovat vähäisemmällä käytöllä. 

Katso lähimmän toimipisteen yhteystiedot täältä ja kysy lisää.