Asiakastarina TKU-Rakennus Oy

TKU-Rakennus Oy on Varsinais-Suomen talousalueella toimiva rakennusliike, jonka kotipaikka on nimensä mukaisesti Turku. Talonrakentamisen koko kirjo asunnoista toimistoihin ja saneerauksista suuriin uudisrakennuksiin kuuluu yrityksen repertuaariin. Erityiset ylpeyden aiheet ovat Itäharjun Prisman saneeraus ja laajennus sekä Telakkarannan asuinrakennus-kohde. Paikallinen perheyhtiö pitää asiakkaistaan hyvää huolta. Se on vahvasti myös meidän pyrkimyksemme ja keskinäinen kanssakäyminen sujuukin sulavasti.

Toimitusjohtaja Olli-Pekka Otava kertoo, että eniten he vuokraavat meiltä työmaatiloja. ”Lähestulkoon jokaisella työmaalla tarvitaan toimisto, varasto ja sosiaalitilat. Myös muottikalustoa ja sähköistyksiä tilaamme säännöllisesti.” Kiitosta saa laadukas laitteistomme ja ripeä palvelu. ”Kyllä tämä on kustannuskysymys. Miksi varastoida kalustoa tai palkata henkilöstöä sitä huoltamaan? Voidaan sanoa, että Skanska Konevuokraus hoitaa homman kiitettävästi ja onkin siksi päätoimittajamme.”

 

Voisimmeko auttaa sinua?

Tavoitteenamme on tarjota erinomaista palvelua ja juuri sopivaa kalustoa sinulle. Jätä tähän yhteystietosi, jutellaan miten me voisimme toimittaa projektillesi kalustoa ja helpottaa toimintaasi.

Jätä viesti