Asiakastarina SRV Suntionpuisto Kaarina

Tiettyä kalustoa ei kannata ostaa

SRV Yhtiöt Oyj on suomalainen kiinteistö- ja rakennusalan konserni, jonka toimialuetta on Helsingin metropoli  sekä kasvukeskukset Turku, Tampere, Oulu, Jyväskylä ja Joensuu. Suomen lisäksi SRV toimii Pietarissa, Moskovassa ja Virossa. Henkilöstöä on noin tuhat.

As Oy Kaarinan Suntionpuisto on yksi SRV:n kerrostalokohteista Turun seudulla. Nimestä voi päätellä, että kirkon tuntumassa ollaan. Kyllä, parin sadan metrin päähän seurakunta­keskuksesta on kohonnut tämä Kaarinan keskustan korkein asuinrakennus.

Yhdeksään kerrokseen valmistuu 42 huoneistoa, joiden koko vaihtelee 29,5 m² yksiöstä 96,5 m² kolmioon.

Pyhän Katariinan tielle valmistuu myös kaksi liiketilaa sekä parkki­halli. ”Kattohuoneistoihin oli päällekkäisiä varauksia jo ennen kuin rakentaminen aloitettiin”, myhäilevät kohteen vastaavamestari Timo Pihlasto, työnjohtaja Harri Vaaranmaa ja työnjohto­harjoittelija Anssi Tornivaara

”Tiettyä kalustoa ei kannata ostaa”, vastaa Timo Pihlasto kysymykseen miksi työmaalla on vuokrakalustoa. Kuvastomme valikoimaa hyödynnetään kattavasti pois lukien kokoluokan ääripäät, torninosturit ja pienimmät käsityökalut. Heti mittavien louhintatöiden valmistuttua toimitetut työmaakopit saavat kiitosta. Silmiinpistävän sujuva yhteis­työ perustuu ihmis­suhteille, joiden merkitystä ei voi korostaa.

Tässä tapauksessa tuttuja ollaan jo vuosien takaa. ”Tärkeää on myös vuokraan sisältyvä huolto; jos laite rikkoutuu, saadaan tilalle uusi”, muistuttaa Harri Vaaran­­maa.

Työmaa on hyvin aikataulussa ja alkuvuodesta 2017 asukkaat pääsevät muuttamaan. Jos asiat etenevät suotuisasti, rakennetaan siinä vaiheessa jo tähän viereen Lukkarinrinnettä.

 

Voisimmeko auttaa sinua?

Tavoitteenamme on tarjota erinomaista palvelua ja juuri sopivaa kalustoa sinulle. Jätä tähän yhteystietosi, jutellaan miten me voisimme toimittaa projektillesi kalustoa ja helpottaa toimintaasi.

Jätä viesti