Asiakastarina Skanska Infra

Yhteistyöstä tuleekin pelkkää kiitosta

Skanska Infra Oy:llä on teiden ja siltojen rakentamisen lisäksi pitkä kokemus ja vankka ammattitaito maanalaisessa rakentamisessa. Niinpä pääkaupunkiseudun länsimetrohanke työllistää ilahduttavasti myös Skanskaa. Vaikka metrorata Espoon Matinkylästä Kivenlahteen valmistuu aikaisintaan vuonna 2020, ovat sen varrella sijaitsevan Soukan metroaseman ja ratatunnelin louhintatyöt jo täysillä käynnissä.

Kohteen työpäällikkönä toimii Mika Puistosalo ja vastaavana työnjohtajana Lauri Harri.

”Isot koneet tulevat meille omasta kalustokeskuksestamme, mutta työmaakopit ja muuta relettä vuokraamme aina tarpeen mukaan”, kertoo Mika Puistosalo ja lisää: ”Erityisesti sähköistys on se, minkä vuokraamme pääsääntöisesti Skanska Konevuokraukselta. Arvostamme tarkastetun ja toimivan laitteiston lisäksi suunnittelu­- ja asennuspalvelua”. Molemmat ovat sitä mieltä, että kalusto, jota ei ole omasta takaa, kannattaa vuokrata. ”Saamme uudenaikaisia työmaakoppeja hyvin varusteltuina, kun ne tulevat Skanska Konevuokrauksesta”, sanoo Lauri Harri.

Yhteistyöstä tuleekin pelkkää kiitosta: ”Onhan oman talon väen kanssa aina kiva asioida”.

 

 

Voisimmeko auttaa sinua?

Tavoitteenamme on tarjota erinomaista palvelua ja juuri sopivaa kalustoa sinulle. Jätä tähän yhteystietosi, jutellaan miten me voisimme toimittaa projektillesi kalustoa ja helpottaa toimintaasi.

Jätä viesti