Konevuokraamo työmaallesi?

Tiesitkö, että työmaalle on mahdollista perustaa ihan oma konevuokraamo! Tämä on varsin käytännöllistä silloin, kun työmaa on iso, pitkään kestävä ja siellä on monta toimijaa.

Rakentajat saavat keskittyä rakentamiseen, kun esim. suojalasit, lämmityslaite tai uusi poranterä katkenneen tilalle löytyy läheltä. Työmaalle räätälöity kone­vuokraamo seuraa työmaan etenemistä ja varustautuu etunojassa tarpeisiin.

Skanska Konevuokraamolla on kokemusta työmaalle toimitetuista palvelupisteistä. Tällä hetkellä pyöritämme vuokraamoa Kainuun sairaalan työmaalla Kajaanissa sekä Olympia­stadionilla keskellä Helsinkiä. Stadikka on kohteena haastava, sillä rakentaminen etenee Museo­viraston valvonnassa. Myös suuruusluokaltaan stadikka on ainut­laatuinen: suurin Skanskan Suomessa koskaan toteuttama talonrakennusurakka, jossa Skanska on yksin päätoteuttajana.
Olemme toteuttaneet työmaan sähköistyksen suunnittelusta asennukseen. Kaapelia kulkee kilometrikaupalla. Työmaa­tilojakin on tuhdisti. Satakunta työmaatilaelementtiä ryhmittyy kolmi­kerroksisiin riveihin, joiden lisäksi on vielä kymmeniä varastokontteja ja työmaaruokalakokonaisuus. Stadikalla ahertaa lähes 400 työntekijää, jotka edustavat paria kymmentä eri kansallisuutta. ”Melko usein kommunikoidaan käsillä ja ajatuksiakin tässä on oppinut lukemaan”, nauraa palvelupisteen toimistonhoitaja Joona Pojanluoma kansain­välistä työympäristöään.
Jos olet kiinnostunut työmaakohtaisesta palvelupisteestä, ota yhteyttä lähimpään toimipisteeseemme!