logo

Asiakastarina Vakiorakennus Pauli Hautala

“Meille on tärkeää, että lupaukset lunastetaan”

Vakiorakennus Oy on vuonna 1995 perustettu rakennusliike, joka tuottaa pääkaupunkiseudulle uusia asuntoja. Omakoti- ja paritalojen lisäksi toteutetaan myös peruskorjausta. Yritys ostaa tontin, suunnitteluttaa siihen kumppanillaan rakennukset ja ryhtyy hommiin. Rakennuskalustoa, varsinkin telineet ja isot laitteet, vuokrataan Skanska Konevuokraukselta. Perheyhtiön toimitusjohtajana toimii Pauli Hautala ja työmaamestarina serkkupoika Kari Hautala.

Minkälaista vuokrakalustoa käytätte ja miksi?

”Tarvitsemme paljon erilaisia rakennustelineitä, joita ei kannata ostaa omaksi. On paljon helpompaa ja kustannustehokkaampaa vuokrata se mitä tarvitaan kuin lähteä hankkimaan täydellistä valikoimaa itselle. Myös isommat koneet, kuten maantiivistäjät ja nostimet, vuokraamme. Emme halua varastoida sellaisia.

Lisäksi arvostamme suuresti ammattilaishuoltoa: meillä on aina käytössä toimiva laite, kun sellaista tarvitsemme, mutta meidän ei tarvitse kuljettaa, säilyttää tai huolehtia sen huoltamisesta”, sanoo Kari Hautala.

Miten olette päätyneet meidän asiakkaiksi?

Hinnalla on tietysti merkitystä, mutta kokonaisuus ratkaisee. ”Työmaalla törmätään yllättäviin tilanteisiin ja joskus koneistoa olisi tarvittu jo eilen. Meille on tärkeää, että lupaukset lunastetaan: kone on työmaalla silloin kun on sovittu ja se toimii moitteettomasti”, kiteyttää Pauli Hautala.

 

Voisimmeko auttaa sinua?

Tavoitteenamme on tarjota erinomaista palvelua ja juuri sopivaa kalustoa sinulle. Jätä tähän yhteystietosi, jutellaan miten me voisimme toimittaa projektillesi kalustoa ja helpottaa toimintaasi.

Jätä viesti